سمنو

سمنو

سین مثل سمنو

مزاج سمنو گرم و تر و به سمت اعتدال نزدیک است.

 مصرف سمنو برای همه مزاج ها، مخصوصا خشک مزاجان توصیه می شود اما دارندگان مزاج گرم و تر نباید در مصرف آن زیاده روی کنند. برای تهیه سمنو باید از گندمی استفاده شود که دانه آن متوسط رو به درشت، رنگ آن مایل به زرد و بدون آفت باشد.

از آنجایی که سمنو، از شیره جوانه گندم و آرد، پخته و تهیه می شود غذایی سهل الهضم با کمترین دفعیات است و یک وعده غذایی کامل محسوب می شود

به دلیل آن‌که ارزش غذایی آن نسبت به برنج و سایر حبوبات زیادتر است برای رشد کودکان و نوجوانان یا برای مصرف در دوران نقاهت بیماری، بهترین غذا محسوب می شود مصرف زیاده از حد آن برای مبتلایان به دیابت واضافه_وزن توصیه نمی شود.

دکتر سید مهدی میر غضنفری

 جمع آوری مطالب توسط سرکار خانم دکتر_مرضیه_اخباری

 

ارتباط با ما از طریق فضاهای مجازی زیر:  

کانال انجمن در تلگرام (روی لینک  کلیک کنید) https://t.me/persianmedicine_kashan  

کانال انجمن در ایتا (روی لینک کلیک کنید) https://eitaa.com/persianmedicine_kashan  

کانال انجمن در واتس آپ (روی لینک کلیک کنید) https://chat.whatsapp.com/Fuqx۷euVJm۹۲OdZEA۶IHcf  

کانال انجمن در روبیکا (روی لینک کلیک کنید)https://rubika.ir/persianmedicine_kashan

پیج اینستاگرام انجمن (روی لینک کلیک کنید) https://www.instagram.com/persianmedicine.kashan/  

کانال آپارات انجمن (روی لینک کلیک کنید) https://www.aparat.com/persianmedicine_kashan

پست الکترونیک (ایمیل) انجمن:

kashanitma@gmail.com

kashanitma@chmail.ir  

 

شماره تماس انجمن و ارتباط با ادمین کانال ها: ۰۹۹۱۳۱۶۵۱۱۶  

 

آدرس: کاشان، میدان شورا، ابتدای بلوار شهیدان ستوده، جنب مرکز جامع سلامت مادر، مرکز رشد دانشگاه علوم پزشکی کاشان

ادمین