جگر وملاحظات آن

جگر وملاحظات آن

جگر و ملاحظات مصرف آن:

موارد منع مصرف جگر:1- درزمان شیوع بیماریهای واگیردار مانند کرونا

در ناقهانی که مدت طولانی تحت رژیم nop

(خودداری از خوردن و نوشیدن دهانی) بوده اند.

جگر حیوانات طبیعتی گرم و تر دارند و نکته مهم اینکه گوشت جگر پرندگان بهتر و زود هضم تر از جگرگاو و گوسفند است.

2-خوردن جگر در مبتلایان به بیماری قلبی عروقی،ضعف معده،چربی خون،کبد چرب،نقرس،غلظت خون ودیابت احتیاط مصرف دارد.

اکیدا توصیه می شود برای پختن جگر از ادویه جات گرم و هاضم غذا مانند فلفل،زنجبیل،تخم گشنیز و زیره سبز استفاده و پس از مزه دار شدن جگر،کبابی شود.

این اندام حیوانی ،به شرط این که حیوان تغذیه سالم و رشد طبیعی داشته باشد،غذایئت بسیار زیادی دارد و به خون سازی کمک می کند اما دیر هضم است و خون تولیدی از آن غلیظ است.

 

گردآوری مطالب: خانم دکتر فاطمه شیروانی زاده

ارتباط با ما از طریق فضاهای مجازی زیر:  

کانال انجمن در تلگرام (روی لینک  کلیک کنید) https://t.me/persianmedicine_kashan  

کانال انجمن در ایتا (روی لینک کلیک کنید) https://eitaa.com/persianmedicine_kashan  

کانال انجمن در واتس آپ (روی لینک کلیک کنید) https://chat.whatsapp.com/Fuqx۷euVJm۹۲OdZEA۶IHcf  

پیج اینستاگرام انجمن (روی لینک کلیک کنید) https://www.instagram.com/persianmedicine.kashan/  

کانال آپارات انجمن (روی لینک کلیک کنید) https://www.aparat.com/persianmedicine_kashan

پست الکترونیک (ایمیل) انجمن:

kashanitma@gmail.com

kashanitma@chmail.ir  

 

شماره تماس انجمن و ارتباط با ادمین کانال ها: ۰۹۹۱۳۱۶۵۱۱۶  

 

آدرس: کاشان، میدان شورا، ابتدای بلوار شهیدان ستوده، جنب مرکز جامع سلامت مادر، مرکز رشد دانشگاه علوم پزشکی کاشان 

ادمین