مشاهده ی مثبت سلامتی

چرا نباید در وعده صبحانه "پنیر" خورد؟

002.jpg

دکتر محمد عسکرفراشاه درباره وعده غذایی صبحانه اظهار کرد: یکی از مشکلات تغذیه امروز ما ایرانی‌ها اهمیت ندادن خیلی از مردم به وعده مهم صبحانه است به‌طوری که خیلی از افراد این  وعده مهم غذایی را نادیده می‌گیرند و میان سایر افرادی که صبحانه می‌خورند, رایج‌ترین ماده مصرفی آنها نان و پنیر است!

 

وی افزود: این در حالی است که اصولاً پنیر غذایی خوب برای صبحانه نیست؛ از نظر طب ایرانی مزاج پنیر سرد و تر بوده و مانع فعالیت مغزی کامل می‌شود که معمولاً در صبحگاه برای کار و تلاش مورد نیاز است؛ توصیه به مصرف و علاوه بر آن مصرف پنیر با خیار و گوجه‌فرنگی آن هم در فصل سرما اثرات نامطلوب آن را چندین برابر می‌کند.

 

این متخصص طب ایرانی تصریح کرد: در مطالعات جدید علمی ثابت شده که جذب کلسیم بیشتر در شب صورت می‌پذیرد و بهتر است پنیر به‌عنوان یک ماده مغذی در شب مصرف شود و ثانیاً پنیر با  مصلحات (اصلاح‌کننده‌ها) یعنی همراه با  گردو، سیاهدانه، آویشن و زنیان مصرف شود.

 

عسکرفراشاه خاطرنشان کرد: خیلی از ضعف‌ها و کسالت‌ها بین دانش‌آموزان و کارمندان به‌علت عدم  به‌کاربردن همین آموزه طب ایرانی است؛ باید توجه داشت که بهترین صبحانه شامل مربای بالنگ، مربای به، مربای هویچ و مربای پوست‌پسته برای معده‌هایی سرد یا ضعیف و مربای آلبالو و مربای زرشک برای معده‌های گرم و حریره بادام، شیر‌برنج با کمی دارچین یا زعفران‌، عسل و شیره انگور است.

 

وی یادآور شد: بیماران دیابتی بهتر است از میوه‌های پخته‌شده بدون شیرینی نظیر به، سیب یا هویج همراه با نان بهره ببرند و نکته آخر اینکه بهتر است نوشیدنی‌ها نظیر چای یا شیر یک ساعت با غذا خوردن فاصله داشته باشد.

پست های هم ریشه:

اولین نفری باشید که نظر ارسال می کنید.